Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To eSports tournament του MotoGP 17 αποκλειστικά στο PS4

*
Η Milestone Games ανακοίνωσε πως το νέο eSports tournament για το επερχόμενο MotoGP 17 θα διεξαχθεί αποκλειστικά στο PlayStation 4. Οι πρώτες φάσεις του τουρνουά είναι αρκετά εύκολες και δεν χρειάζεται να ξεβολευτείτε από τον καναπές σας προκειμένου να λάβετε μέρος. Η διαδικασία είναι απλή, αφού φυσικα αγοράσετε το παιχνίδι, θα πρέπει να εγγραφείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού και να ολοκληρώσετε 3 αγώνες. Εάν καταφέρετε να στεφθείτε νικητές στους συγκεκριμένους αγώνες, θα πρέπει στη συνέχεια να φέρετε εις πέρας 7 online challenges. Οι καλύτεροι παίκτες θα προχωρήσουν στη συνέχεια στους τελικούς, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στην Ισπανία στις 12 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια του Grand Prix Motul De La Comunitat Valenciana.



Επί του παρόντος τα έπαθλα των νικητών δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του τίτλου. Τέλος, να αναφέρουμε πως το τουρνουά μπορεί να απευθύνεται αποκλειστικά στους κατόχους της κονσόλας της Sony, όμως το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει -επίσης- για Xbox One, PC. Στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*